понеділок, 28 грудня 2020 р.

26 грудня - День подарунків
Усім нам дуже подобається отримувати всілякі приємні подарунки. Через подарунок можна передати не тільки свою ніжність і турботу, а й показати всю щирість своїх почуттів і переживань.

З Днем подарунків Вас, дорогі наші читачі! 
Історія свята:
Колись у далекій Великобританії та пов’язаних з нею країнах Британської співдружності, а саме в Канаді та Австралії, Новій Зеландії та на Самоа, Кірібаті і т. д. виникло це дивовижне свято, свято сюрпризів, свято подарунків, свято уваги і не байдужості.
Спочатку це був не робочий день. Він невід’ємно зв’язувався з християнськими традиціями і відзначався на другий день після Різдва. Як правило, за цілком природних причин, тоді вчиняти благодійні подарунки мали більше можливостей саме забезпечені верстви суспільства: господарі підприємств, аристократи, купці і комерсанти. Подарунки відбувалися на адресу своїх підлеглих, слуг, робітників і прикажчиків, загалом всіх тих, хто на думку заможних людей не міг собі багато чого дозволити. 
З часом ця традиція поширилася і на інші верстви суспільства, була підхоплена і розповсюдилася по всьому світу.  
До вибору подарунка необхідно поставитися з особливою увагою. Зовсім не обов’язково дарувати дорогі подарунки, адже головне увага і турбота. 
Нехай подарунок, який ви оберете буде несподіваним сюрпризом, можливо корисним або просто приємним, головне зробити його від чистого серця. 

Немає коментарів:

Дописати коментар