пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

4 грудня - День замовлень подарунків 
і написання листів Діду Морозу
Всі, хто вірять у дива, відзначають цей день. Приєднуйтесь і ви до цієї дійсно чудової новорічної традиції - напишіть лист Діду Морозу
  • Саме з цього дня починають працювати новорічні поштові служби у всьому світі, які дають дітям можливість надсилати листи із заповітними бажаннями. 
  • З настанням грудня люди починають активно готуватися до Нового року, а діти вже щосили розмірковують на тему бажаних подарунків під ялинкою, фантазують і продумують до дрібниць своє послання Дідусю Морозу. 4 грудня обрали датою проведення такого важливого для малюків свята — Дня замовлень подарунків і написання листів Діду Морозу. До того ж до Нового року залишається ще майже місяць, а значить, всі листи гарантовано будуть доставлені адресату.
  • Традиційно, починаючи з цього дня діти самостійно або за допомогою батьків складають послання доброму чарівникові. У листі малюки намагаються розповісти про всі свої добрі справи, вчинені протягом року, і попросити довгоочікуваний подарунок. Якщо ж дітлахи ще не вміють писати, то їм приходять на допомогу батьки, які активно беруть участь в цьому креативному процесі, а також роблять тематичні вироби або аплікації для Діда Мороза.
  • Куди надсилати листа з побажаннями?
Ви можете написати всім відомому Санта-Клаусу до Фінляндії на адресу: Santa Claus, Arctic Circle, Rovaniemi, Finland, 96930.

В Україні створений маєток Святого Миколая: с. Пістинь, Косівський р-н, Івано-Франківська обл., 78633. Тут отримує листи й сам Дід Мороз.
  • На їх психологів, чим довше маленька людина буде вірити в Діда Мороза, тим краще, оскільки в підсвідомості формується тверда впевненість: дива можливі. У дорослому житті віра в чудо - один з дуже важливих захисних механізмів психіки людини. До того ж люди, які вірять в чудеса, виростають товариськими, відкритими і впевненими в собі.

Немає коментарів:

Дописати коментар